Navbar On/Off Fuattan...: Tüm Acılarınız Dinecek

15 Ocak 2011 Cumartesi

Tüm Acılarınız Dinecek



Tüm acılarınızı dindirecek, sizi hayata döndürecek bir aktiviteye davet ediyorum.


Bitane kelle-paçacıya gidiyosunuz , amma hakkını veren bi yer olsun. Lüks restorantlar da olmaz o iş.. Böyle klubemsi, tabureli, otantik bi mekan bulmanız lazım :) Duvarlarında eski istanbul resimleri, ilk kazandığı para ve bi kaç ünlüyle zorla çekilmiş hatıra fotoları varsa tescillidir, oraya çökün.



Hava soğuksa, dışarda daha bi güzel oluyo, dumanı üstündeyken sarımsak suyunu şörül şörül boşaltın , limona işkence edin, acı biberide vurdunuz mu iksir hazır. Nefesinizi tutun kaşıklayın gitsin. Acı macı sıcak boşverin.. gözünüzden yaşlar gelse bile hıçkıra hıçkıra için... Şifaaaa...



Ohhh yarasın :) Tamam ekşimeye gerek yok.. kalkın ordan.. ağzınızdaki sarımsağın kokusu gitmeden en yakın çiğ köfteciye... koşun! Komagene falan olur yani.. Sırıtan adıyamanlı bi adamın portresi varsa duvarda tamamdır. oradan da bir dürüm patlatın.. bide şalgamı açın .. son ısırık - son yudum kuralına uyarak o vazifeyide gördünüz mü.. bekleme yapmadan hesabı ödeyin .. geviş getire getire nereye?   


Midyeciye tabiki... :)

İzmir midya tavsiyem.. üstüne cila olsun. 10 tanesini kaydırın gitsin. Benzetmek gibi olmasın nimeti, tekila shot gibi zaten..limonla dik kafaya :)  Acele etmeyin.. birer birer.. kabuklar yavaşlatır zaten. 


Yetsin mi?  Cıkk...


Ama şöyle biraz lüzumsuz, salak salak yürürken elin yakışıklı veya güzel insanlarının dedikodularını yapıp üzerine bir güzel üşüyünce.. kahve kokusuna odaklanın.. Bulursanız Mehmet Efendiyi bulamazsanız başka bi efendide olur... yabancı marka olmasında.. 



Sakızlı Türk Kahvesi gecenize gece katar.. berhudar eder. Birinci yudumda olgunlaşır, ikinci yudumda oturuşunuz, konuşmanız değişir, üçüncü yudumda bana dua edersiniz :) ve hayat yeniden başlar...


Ne diyeyim, afiyet olsun size..

0 kişi titretti: