Navbar On/Off Fuattan...: Erkeklerin Kalesini 14 Kural ile Koruyoruz !

10 Ocak 2011 Pazartesi

Erkeklerin Kalesini 14 Kural ile Koruyoruz !

Yazılarına değer verdiğimin zilli PuCCa'sı.. :)) Vakti zamanında yazdığı " itiraf + tövbe "  adlı yazısıyla kendisine günah çıkartma girişiminde bulunmuş aynı zamanda düşünceleriyle kızları siyah kuşak sahibi de yapmıştır. E çizgimden saptığıma göre artık Fuat ÇAKIR,  şeytani düşünceleri olan bu bayanların kanun-i esasi bellediği kurallarının cinsiyetini değiştirir.

Erkeklere muska yazmanın zamanı geldi :))

Yazıyı okumuşsanız (veya okumayın) çakal bir kızın erkeklere karşı tutumunu, sizin anlayacağınız dilden: Gösterip vermemesi durumu, sinsi politikları, elde etme oyunlarına karşı sizi aydınlatmaya çalışiciym.  Aynı zamanda kendi kuyusuna düşmemek için size tutunup "bırakma beni" diye çemkirmesini de sağlayabilirsiniz. Şimdi,

Odaklanın :
  1. Ortama giriş yapan kötü huylu bu güzel yaratığın odaklandığı ilk kişi tabiki doğa kanunları gereği en yakışıklısı olacaktır. Onu elde etmek için yakınlaşır aynı zamanda da ilerde kaskosu olarak kullanacağı sıradan, gösterişsiz bir erkekle de muhabbetini sürdürecektir. Bunlarda herhangi birisi değilseniz kaderin sizi tanıştırabileceği bir anı beklemelisiniz. Sazan gibi atlamak kaybetmenin başlangıcıdır.
  2. O kız sizinle konuşurken göz bebeklerinizin ta içine bakar. İster avı olun ister olmayın, karşısında hareketsiz ve dik durun, diyalog anında ilk onun gözlerini çekmesini bekleyin, gereksiz gülmeyin. Samimiyetiniz dahilinde sözlerinizin vurgusu için omzuna, koluna veya eline küçük dokunuşlar yapmanız hakimiyetinizi güçlendirecektir.
  3.  Her şey hakkında ilgili ve yüzeysel bilgili olduğunu göstermeye çalışacaklardır. Sosyal görünen bu zıpır yaratıklar erkeklerin gözünde daha cezbedicidir tabiki. Eğer hakimi olduğunuz bir konu hakkında zırvalıyorsa bozun, değilse susun.
  4. Kendinizi diğerlerinden üstün görecek agresif betimlemelerden kaçının. En nihayetinde zaten meraklıysa çevrenizden profilinizi çıkaractacaktır. Size çocuk tripleri yapıp herşeyi ona öğretmenizi veya bazı isteklerini dile getirebilir, bu durumu kontrolden çıkmadan değerlendirebilirsiniz fakat yeterince tanımıyorsanız eşşek kadar kız olduğunu gidip biraz kitap okumasında fayda olacağını ona hatırlatmalısınız.
  5. Sizin de kalbinizde bir şube açmak için kapılarınızı aralamak ister. Aslında sizin göründüğünüzden farklı olduğunuzu,  dışınızın sert ve güçlü ama içinizde bir çocuk yattığını , bunu keşfettiğini belirten yaklaşımlar, yavşamalarda bulunur. Kalkanları indirmeyin :) Niyetinizi belli etmeyin. Sizi tanımasına izin vermeyin. Abarttığını söyleyerek sıradan bir kaç huyunuzu söyleyin. Devamında da o alaycı gülümseyişinizi  yüzünüzden eksik etmeyin ;)
  6.  Size karşı vur-kaç yapacaktır. İlgiyi alakayı kesip görmezden gelecek, telefonlarınıza cevap vermeyecektir. Ve bir zaman sonra tekrar ilgi göstermeye başlayacaktır. Sizden bu dengesizliği, kararsızlığı çözmeniz için uğraşmanızı bekleyecektir. İnanın kara kara düşünmenin, bağlantılar kurmanın, sözlerden manalar çıkarmanın hiç lüzumu yok :) Sizin hayal ettiğiniz kadar mükemmel bir kişi değil o çünkü.. Oturun, izleyin...Çıksın yazdığı senaryodaki rolünü oynasın. Bu perdenin sizin için açıldığını unutmayın ;)
  7.  Zayıf noktalarını gördüğünüzde onun bu zafını akşamdan kalmış aş gibi önüne sürüp durmayın. Aksine bu eksikliğini gidermeye çalışın. Ama bu eksikliği gidermek için başında hazır ve nazır bekleyip işin bokunu çıkarmaya gerek yok. Vakti gelince.. Tadında bırakın ki vicdanı artık size çalışmaya başlasın.
  8.  Tartışma esnasında size birşey söylecekmiş gibi yapar ama konuyu kapatır, kaçar. Sizi şüphede bırakmak, çıldırtmak hoşuna gidecektir. Bu durumda yapılacak en güzel şey merakınızı dizginlemek ve tartışma sırasında ona "PEKI..." demektir. Birşey varsa bile zaten içinde tutamaz tıpış tıpış gelip size söyleyecektir. Sakin olun, zamana bırakın.. Zaman sizin yerinize olayı çözümler, dert etmeyin ;)
  9. Sizin zayıf olduğunuz bir durumda, hasta olmak gibi mesala, bu durumu çok iyi değerlendirecek ve anne ilgisini üzerinizden eksik etmeyecektir. Ona güvenmenizi sağlayacaktır. Bu durumdan zevkle faydalanın :)  Hatta ara sıra hasta da olun yani.. anladınız siz ;) Durumu anladığında sizin için daha iyi stratejiler geliştirmek için efor sarf etmesi gerektiğini anlayacaktır. 
  10. Bu kız olmassa onun arkadaşları vardır düşüncenizi asla belli etmeyin. Zaten sizinle ilgilenen bir kız asla başka bir kıza sizi pazarlamaz. Onun için  dünyada kendisinden daha kalite bir kız yoktur zaten. Anlayışla karşılayın derim. Arkadaşlarının yanında onu poh pohlamanız götünü kaldıracaktır fakat bu iltifatlara bağımlılığını yani size zamanla ihtiyaç duyacak, ortamına daha fazla dahil edecektir ;)
  11. Ortamına aldığında sizi aynı zamanda başka kızlarla test edecektir. Hatta bir tanesini size ayarlama ayağına bile yatacaktır. Bu kısım ince bir çizgidir, tavrınızı ve tarafınızı iyi belli etmelisiniz. Sizde aynı numaraya yatarak espirili bir şekilde KABUL ederek nabzını yoklarsınız... Hala iddialıysa ve bu tehlikeyi göze almışsa bilinki o kızda bir seçim yapmak üzeredir. Ya gerçekten size teslim olacaktır ya da ne o kızı size ayarlayacak ne de bir daha sizinle ilgilenecektir.Bu durumda kolundan tutup HENUZ ERKEN demek mantıklı olacaktır. Aksi takdirde OYUN biter. Sonuçta o da kazanmaz, siz de kaybetmezsiniz. 
  12. Eğer oyuna hala devam ediyorsanız... :) Sizden önceki aşk hayatını merak edip saçma sapan sorular sormayın. Sorsanız da zaten doğru düzgün cevap vermeyecektir. Onun anlattığı kadarıyla ve istihbaratınızla yetinmesini bilin.
  13. Bütün kızlar evlenilecek kız modundadır. Kendilerini öyle gösterirler. Saf, temiz, hanım hanımcık, dilinde duası, elinde kınası anasının kuzusudur. Böyle bir kız varsa dahi onu iç güdüleriyle ancak ANNENIZ tespit edebilir. Sizin takıldığınız ortamlarda o iş zor biraz :) O yüzden kızılötesi gözlüklerinizi takın ve araştırın. Hemen elinden tutup Annenizn mübarek ellerini öptürmenize gerek yok. 
  14. Ve kıza siz bu yakınlaşmanın adını koymak ve niyetleri resmileştirmek adına bir vakit sonra sorduğunuzda hala AŞKIN ZAMANLA OLACAĞINI söyleyerek sizi oyalıyorsa.. Lütfen diyorum. Lütfen bırakın da zamanla size aşık olup kapınızı çalsın. Maddi, manevi kıza yatırım yapmayı kesin artık.

Ben sevgili aşk gurusu PuCCa'nın yöntemlerini ters mühendislik yaparak siz ERKEK  kardeşlerime(bu durumda hepimiz kardeşiz) bu şeyi... Ne demiştim ... MUSKA yı hazırladım. Bu sevimli şeytanların erişemeyeceği aklınızın bir köşesine asın.. Sizi koruyacak, kollayacaktır :) Valla PuCCa'yı yüzlerce kız takip ediyor.. Sizde bu söylediklerimi elinizden geldiğince diğerlerine aktarın ki bağışıklık kazansınlar :)

E kolay gelsin o zaman ;)

.: Alakalı :.
YaşamSayfa'dan : Karşı konulmaz bulunanlar

0 kişi titretti: