Navbar On/Off Fuattan...: Kardan Kadin Yapsam Ayıp Mı Olur

1 Şubat 2011 Salı

Kardan Kadin Yapsam Ayıp Mı Olur

Sonunda İstanbul'a kar yağdı...

Ne kadar lapa lapa yağmasada varlığını hissettik, hakettik ama biz ne çok bekledik seni ey beyaz lütf-u sena...la la lala laaaa... İçimde alaturka kıpraşma oldu birden ya :)



Facebook'a hemen görmemiş gibi ileti düştüm: "kar yagyo" diye.. görmedik canım, hakketen doğru yani. Bi arkadaşım hemen peşinden "kardan adam yap hemen"  diye yorum yapmış. Niye adam canım? Şart mı.. Yeter büyüdük artık, zevklerimiz, düşüncelerimiz değişti. Ben Kardan Kadın yapmak istiyorum. Yapamaz mıyım? Ayıp mı? Niye fesat düşünüyorsunuz ya.. Kardan Kadın diyorum, Kar Kardashian yapacam demiyorum.. değişiklik istiyorum ben. Arkadaş: "tacize macize uğrar arka bahçede yap ne yapcaksan" diyo :) E tabi.. kardan kadın, savunmasız kadın.. Mühendislik harikası bişe yapicez zaten, orda sanatımızın delik deşik olmasını istemeyiz değil mi :P Açık saçık olmaz tabi . Namahrem yerlerini örter gerekirse tesettüre falan sokarız, napalım yani...



Kötü düşünmeyin diyorum ama Gogıla sordum kardan kadın mevzusunu, oda şöyle bir cevap döndü ki haklısınız yani ne diyeyim, genelimizde karla ilgili çeşitli fanteziler icra edilmiş vakti zamanında. Ama ben.. ama.. ama o zaman kızlarda kardan adam yapmasın !  Eşitlik eşitlik diye bağırıyorlar, kardan adamın orasını burası yaparken eğeleniyoruz da niye ben kardan kadın yaparken etrafımda kikireşceksiniz..Yok ole..

Bu yıl hava naz yaptı yapcek bişe yok, belki kar topu bile yapamiycizz ama yağarsa bu yıl Kardan Kadın yapalım. Bu yılın kışını kardan kadınlara vakfediyorum :)) Bole rahat rahat konuşuyorum fakat Caiz mi acaba yaa.. Diyanet beyoğlu savcılığına verip ahlaksız davranışlar sergilemekten kapatmasın blogcazımı...?

Yok yeaaa ... var mı?.. yok yok o kadarda diil.. Olur mu? Olmazz... mı?.. Bişey olmaz ya  .. yapın siz :)

Sorumlusu benim ;)

1 kişi titretti:

Vladimir dedi ki...

İlginç olabilir kardan kadın. Biri denemeli artık.