Navbar On/Off Fuattan...: Ekmek Evinden Milyar Dolarlık Web Projesi Çıkar Mı?

22 Mart 2011 Salı

Ekmek Evinden Milyar Dolarlık Web Projesi Çıkar Mı?

Garaj...

Bu kelimeye dönücem ;) Mevzuya gireyim.

Dünyanın en zenginleri bilişim, bilgisayar vesaire teknoloji devlerinin başında bulunan bıyığı yeni terlemiş bi kaç genç olduğuna şahit olmuşsunuzdur. Olduk işte be :) Al Google sana.. Sergey ve Larry. Okul terk, gitmişler garajda yapmışlar bi web sitesi internetin fihristini tutmuşlar, tutturmuşlar. Veya yahoo.. onlarda aynı.. onlarda okul kaçağı, okuldan kaçanda garajda alıyo soluğu. Youtube kuran chad,steve, javid falan onlardan farksız.. Bi garaj muhabbeti var yani. İlla ezik bi durumdan nasıl geldik ayakları yapılcak..Yoksa millete anlatıcak laf kalmaz.

Garaj...

Türkiyeden neden çıkmaz bole zengin gencozlar? Cavap belli : Yok abi bizim evlerin garajı.. Vardıda biz mi yapmadık milyar dolarlık web sitesi !



Garaj kültürü yok ki bizde.. lüzum görmemiş bizim insanımız.. Gölgesi koyu bi ceviz ağacı buldu mu altına parkeder arabayı. Napsın Yozgattaki, Sivastaki arkadaş? Hım, bi ayar Ekmek Evi var :) O çıtır leziz yufka ekmeklerinin ocakta yapıldığı tereyağı kokulu yer. Gerçi onlarda yalan olmak üzere ama anadolunun çeşitli yerlerinde hala neslini devam ettiren bu klübelerin kerameti olacağı kanısındayım. Tabi anneler elindeki oklavayı bi yerlerinize monte etcek kadar modifiye etmeyin oraları :)) Meşhur olduktan sonra Ekmek Evini nasıl izah edersiniz bilmiyorum ama sizi diğerleri gibi ezik göstereceğine eminim ;) Şole siteyi açıyoken ekmek, su, unlu munlu bi kutlamalı fotoyuda gazetelere verdiniz mi gelsin milyonluk anlaşmalar :)

Veya mesala ben, hadi imkanlar müsait oldu şimdi diyelim, aklıma zehir ziyan bi proje geldi. Bizim şirketteki abiler ortam sağlıcak eminim. En kötü bizim ofis.. Oda nerde? Uphill Court Tower .. Gerçi şimdi Ağaoğlu MyOffice geçmişler. E ama hadi proje tuttu. Didikleyecekler sonra nerelerde kasınmış, yırtınmış bu velet diye. Bakacaklar Ağaoğlu MyOfficedeki modern, nezih mekanda...

"Heee.." diyecekler...

" E bunlar zaten olayı aşmış arkadaş. Paraya ihtiyaçları yok" falan gibi biz izlenim. Gözden düşecen o anda. Hani sanki "Senin yapmaman ayıp arkadaş!" olcak sanki. :( Ondan ole bi durum baktınız tutacak gibi proje yol yakınken bi garaj kiralayacaksın arkadaş. Çökceksin içine.. Baktınız markanız duyuldu, hemen yaz. Bende garajda yaptım. Hiç bi farkım yok. Sidik yarıştırabilirim onlarla. Herşey adil!  Hayda rinna rina rina rinanayyyy...gelsin paralayyyy

2 kişi titretti:

AÇD dedi ki...

Bizden de çıkar öyle gencozlar, hah hah hah :D

fuat dedi ki...

İvil ivil ;)